Back to top
Skip to main content
  • photo gallery 10
Szczegółowe informacje i rezerwacje
Zadzwoń: 48 22 4506 574
Sheraton Catering Service to zespół profesjonalistów w zakresie kulinariów, obsługi kelnerskiej oraz organizacji wydarzeń specjalnych. Cały zespół Sheraton Catering Service angażuje się w proces kreacji menu i serwisu tak, aby efekt końcowy na zawsze pozostał we wspomnieniach gości. Realizacja przygotowanej koncepcji to dla nas czysta przyjemność. Nasza energia I pasja połączona z profesjonalizmem i najnowocześniejszym zapleczem technicznym sprawiają, że najbardziej każdy plan będzie zrealizowany perfekcyjnie.
Chef
Marcin Sasin, Szef Kuchni
Marcin Sasin związany jest z kulinariami od 17 lat, a swoje doświadczenie zdobywał w restauracjach pięciogwiazdkowych hoteli m.in. The Westin Warsaw oraz w warszawskim Sheratonie, gdzie był odpowiedzialny za stronę kulinarną słynnej restauracji inAzia oraz pełnił funkcję Zastępcy Szefa Kuchni hotelu. Pasją Marcina Sasina od początku jego kariery jest kuchnia azjatycka. Aby zgłębić smaki i aromaty Azji regularnie podróżuje, odwiedza najlepsze restauracje tego regionu, a także degustuje słynną kulinarną sztukę ulicy. W swojej karierze miał możliwość pracy z najlepszymi tajskimi szefami kuchni, którzy odkryli przed nim tajniki tej najciekawszej kuchni świata. Poza Polską doświadczenie zdobywał w Tajlandii, Singapurze, Chinach oraz Korei. Przez ostatnie kilka lat współtworzył również menu Chef's Table w warszawskim Sheratonie, gdzie odkrywał przed gośćmi tej najmniejszej restauracji w mieście smaki kuchni europejskiej. Marcin współpracuje także regularnie z organizacjami promującymi polską kuchnię w Europie i Azji oraz wykłada w szkołach gastronomicznych.